Prisma Sign Sinds 1999
  • Boflex
  • Somfy
  • Velux
  • Dickson

Zonwering

Screens en ZIP-screens

Screens houden tot 85% van de zonnestralen tegen. Hoewel er geen inkijk mogelijk is, is er toch nog voldoende licht binnenshuis. Ze filteren het licht waardoor er geen verblinding meer is bij fel zonlicht en er bijvoorbeeld ook geen hinderlijke weerkaatsing is op beeldschermen. Het type Universal kan breedtes tot 3 meter aan, type Imperial gaat tot 4 meter.

ZIP-screens zijn schermen waarbij op het uiteinde van de doek een rits zit die vastgehouden wordt in de geleiders. Dit windvaste scherm kan ook grotere afmetingen aan, tot 5 meter breedte.

Bediening is mogelijk met draaistang of elektrisch.

Zonnetenten

De ideale bescherming tegen overdadige zonnestralen op het terras. Keuze uit verschillende modellen: Sierra, Roma, Corfou, Corfou+, Vogue, Vogue+ en Carré, en een groot aanbod aan kleuren en motieven voor de doek. Mogelijkheid tot LED-verlichting in de armen.

Verandazonwering

De beste temeratuurregelaar voor veranda's: de Climavelum 500 bestaat tot 6 meter breedte uit één deel en met een maximale uitval tot 5 meter. Door de koppeling van meerdere systemen zijn ook grotere afmetingen geen probleem. Voor onregelmatige dakvormen is er de Climavelum 600 met verplaatsbare doekgeleiders.

Koepelzonwering

De Multivelum 200 is een zonwerend scherm dat bijzonder geschikt is voor plaatsing onder koepels. Het scherm kan tot 6 meter breed zijn met een uitval van 4,5 meter. Bovendien kunnen ook hier meerdere schermen gekoppeld worden.

Terraszonwering

De Terraclim T400 is een systeem dat rust op een vaste structuur en is de oplossing als er geen zonnetent met knikarmen geplaatst kan worden, bijvoorbeeld door een te lage bevestigingsmogelijkheid, een te hoge windgevoeligheid of een te grote uitval van het terras.

Vouwdaken zijn ook een mogelijkheid: de Gennius en Vega zijn aluminium terrasschermen met optrekbare doek in een pakket. Het scherm heeft een doek dat volledig strak staat in open positie, dit doek is uitgerust met verstevigingsprofielen, loopwagentjes en geleiders die een horizontale plaatsing mogelijk maken.

Folies

Zonwerende spiegelfolie met resultaat. Ideaal aan schuine of onregelmatige ramen waar gordijnen niet mogelijk zijn.

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën passen perfect bij moderne gebouwen waar ze voor een strak uitzicht kunnen zorgen. Ze hebben een regelbare invalshoek en worden manueel of elektrisch bediend.