Prisma Sign Sinds 1999
  • Boflex
  • Somfy
  • Velux

Rolluiken

Isoleert zowel de koude, de warmte en het geluid. Verlichting en verluchting blijft mogelijk dankzij de ingewerkte lichtsleuven. Ook qua diefstalbeveiliging bewijst het rolluik reeds jaren zijn nut.

Voorzetrolluiken

Penta-box met geplooide aluminium kast. De geleiders met ingebouwde borstels dempen bovendien het geluid als gevolg van wind. Manuele systemen mogelijk met koord, lint of veeras. Het systeem met veeras heeft een bajonetslot met sleutel en is bijzonder geschikt voor het afsluiten van deuren aangezien bij stroompanne het rolluik steeds kan geopend worden. Automatische systemen met ingebouwde motor zijn te bedienen via muurschakelaar of met afstandsbediening.

Penta+box met geëxtrudeerde aluminium kast en motor met stille werking.

Velux®-rolluiken: elektrisch en op zonne-energie: geen bekabeling nodig.

Inbouwrolluiken

Uitvoering in PVC met 55 mm-lamellen en met talrijke standaardkleuren, of in aluminium opgeschuimd met polyurethaan, mogelijk tot breedtes van 4,5 meter en eveneens met een rijk gamma aan standaardkleuren.

Herstellingen en automatisatie

Vervangen van linten, oprollers, bladveren, motoren, beschadigde rolluikbladen...

Inbouwen motor in bestaande rolluiken, bediening via muurschakelaar of met afstandsbediening vanuit de hele woning. Het is ook mogelijk de bediening met schakelaar aan te passen naar draadloze zender, eventueel met klokfunctie voor een volledig geautomatiseerd systeem.

Sierluiken

Aluminium gelaste sierluiken: onderhoudsvriendelijk en zeer duurzaam. Alle afmetingen en kleuren zijn mogelijk.