Prisma Sign Sinds 1999
  • Boflex
  • Somfy
  • Velux

Raamdecoratie

Een uitgebreide collectie rol-, reep- en vouwgordijnen, plisségordijnen, jaloezieën en verduisteringsgordijnen. Alle gordijnen worden op maat gemaakt en bieden een ruime keuze aan kleuren.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn zowel economisch als handig en daardoor een populaire verduisterende raamdecoratie. Rollo-screens bestaan uit zonwerende screenstof terwijl het mogelijk blijft om naar buiten te kijken en duo-rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen die over elkaar bewegen. Deze stof bestaat uit afwisselend transparante en niet-transparante banen. Naargelang je het gordijn optrekt of aflaat, heb je zo een transparant of niet-transparant gordijn.

Reepgordijnen

Verticale reepgordijnen of lamellen worden met elkaar verbonden via een ketting. De oriënteerbare lamellen richten de lichtinval en zorgen voor een efficiënte zonwering.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn een goede keuze om in een handomdraai de lichtinval en het zicht naar buiten te kunnen aanpassen. Als het gordijn opgevouwen is, zorgt het voor optimale lichtinval. Is het gordijn uitgevouwen, biedt het volop privacy.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zorgen ervoor dat u de onderlat naar boven kunt bewegen en de bovenlat naar onder. Ze moduleren en filteren het licht, afhankelijk van de transparantie van de stof. Hierdoor houdt u zelf de touwtjes in handen en regelt u privacy en lichtinval naar wens.

Jaloezieën

Met horizontale jaloezieën bepaalt u zelf de lichtinval en de mate van doorkijk. Ze creëren een moderne grafische lijn die het interieur een eigentijds accent geeft. Jaloezieën zijn mogelijk met stoffen, PVC of houten lamellen.

Verduisteringsgordijnen

Waar het niet mogelijk is rolluiken te plaatsen bieden verduisteringsgordijnen een alternatief en zorgen zij toch voor een volledige verduistering van de kamer.