Prisma Sign Sinds 1999
  • Normstahl
  • L-Door
  • Seip
  • Marantec

Garagepoorten

Kantelpoorten

Een kantelpoort is de meest economische oplossing voor het afsluiten van een garage. Kantelpoorten zijn beschikbaar in meerdere modellen en kleuren en bovendien maatwerk. Hierdoor vindt u steeds een poort die bij uw woning past.

Als alternatief voor de klassieke kantelpoort wordt steeds vaker gekozen voor een sectionaalpoort type Smart, eveneens beschikbaar in verscheidene modellen.

Sectionaalpoorten

Zowel residentiële garagepoorten als industriepoorten voor grote afmetingen of intensief gebruik.

Er is een ruim aanbod aan modellen, kleuren en opties: meerdere soorten belijning, panelen met structuur of houtmotief, gladde panelen, glassecties of ingebouwde vensters, poorten met loopdeur...

Enkele troeven van sectionaalpoorten: gebruiksvriendelijk en vanop afstand bedienbaar met zender (bijvoorbeeld vanuit de wagen), isolatie van warmte/koude en geluid, inbraakwerend, sluitveiligheid door obstakeldetectie...

Onze merken:

Normstahl Deze Duits-Zweedse kwaliteitspoort is het resultaat van 70 jaar vakmanschap. Normstahl maakt deel uit van de groep Entrematic.

Crawford Residentiële poort type G30 en G60. Crawford maakt deel uit van de groep Assa Abloy.

Beta-Doors Huismerk en Belgisch fabrikaat, een topper met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ook mogelijk met ingebouwde loopdeur met lage dorpel van ca. 20 mm.

L-Door Sectionaalpoort met verticale belijning, ook in pastorijstijl te verkrijgen.

Zijdelingse schuifpoorten

Zijdelingse schuifpoorten zijn de ideale oplossing voor garages met een schuine wand of ter vervanging van houten schuifpoorten. Ze hebben een beperkte inbouwhoogte van ca. 100 mm en volgen onderaan een lage renovatiegeleider van slechts 15 mm hoog. Hierdoor is het niet nodig een verzonken U-geleider in de vloer te plaatsen.

Rolluikpoorten

Rolluikpoorten zijn een geschikte keuze in ruimtes waar het niet mogelijk is een poort onder het plafond te laten openen. Rolluikpoorten worden uitgevoerd in zware lamellen van 55 of 77 mm en tot een breedte van 6,5 meter.

Zowel manuele bediening met veeras, als elektrische bediening met centrale sturingskast en afstandsbediening is mogelijk. Bij de elektrische rolluikpoort is eveneens een onderloopbeveiliging voorzien die voorkomt dat de poort sluit wanneer deze een obstakel waarneemt.

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen voor garagepoorten van Crawford, Normstahl, Beta-Doors, L-Door, ADK en Novoferm. Vervangen van veren of motor (Normstahl Ultra S, Ultra Excellent, Magic 600, Magic 1000). Steeds zenders in voorraad.

Automatisatie

Installeren van een motor op bestaande poorten. Bediening met zender, codeklavier of sleutelcontact mogelijk. Afstandsbediening met 433 of 866 MHz rolling code voor maximale veiligheid.