Prisma Sign Sinds 1999

Afdaken

Aluminium afdaken voor terrasoverkappingen of carports.

Afdaken worden steeds op maat gemaakt volgens de wensen van de klant en in een RAL-kleur naar keuze. Bovendien is een verharde ondergrond niet noodzakelijk voor de plaatsing van een afdak, indien nodig wordt een gepaste verankering voorzien. De regenafvoer kan gemakkelijk worden geïntegreerd in één van de steunpalen en hoeft zo het uitzicht niet te ontsieren.

Model Delta

Het populairste model, een klassiek vlak afdak dat overal past. Tot breedtes van 7 meter bestaat de goot trouwens uit 1 geheel, zonder naden!

Om dag en nacht van uw afdak te kunnen genieten, is het mogelijk inbouwspots in de liggers te verwerken tot een stijlvol resultaat.

Model Omega

Een eigentijds gebogen dak dat kan gekoppeld worden om grotere oppervlakten te overkoepelen. Vooral voor carports is dit de ideale keuze.

Herstellingen

  • Vervangen van beschadigde platen
  • Beplating aanpassen van 16 mm naar super-isolerende 32 mm-platen met 5 kamers (1,1 kWh/m2)
  • Vervangen van draadglas naar condensatievrije 10 mm-polycarbonaatplaten
  • Vervangen van dubbelwandige kunststof dakplaten naar isolerend verandaglas
  • Vervangen van dakconstructie van veranda

Dakgootbekleding

Meerwandige aluminium beplating dewelke na infrezen geplooid wordt en over een bestaande houten dakoversteek kan geplaatst worden voor een optimale bescherming en bovendien onderhoudsarm. Elke plaat kan tot 4 meter lang zijn en alle RAL-kleuren zijn mogelijk.